Előző
Következő

Önnek készül az épület vagy csak a magzinok számára?

Hogyan lesz személyesen az Ön otthona, és nem konfekció-ház?

Ha Ön a tulajdoni lap tartalmától érzi magát otthon, akkor ez az oldal nem Önnek szól. Azoknak szól, akik a mindennapokban nem akarják idegennek érezni magukat a saját házukban. Ha tervezés előtt a család Életvitelét nem térképezi fel az építész, ha a méreteket, térkapcsolatokat, prioritásokat, nem igazítják az Ön és családja életviteléhez, szokásaihoz, anyagi lehetőségeihez, úgy a végeredmény nem az Öné lesz, hanem “mindenkié” azaz senkié sem… Akár egy öltöny vagy estélyi ruha esetében - méretvétel nélkül hogyan lehetne az Öné?

Minden család kialakult szokásokkal éli életét. A lakókörnyezet részben befolyásolja, de leginkább exponálja ezeket a szokásokat. Mindenki szembesül lakása vagy háza előnyeivel és hátrányaival az évek alatt. Nem mindenki fogalmazza meg magának, illetve nem is tudja számszerűsíteni, hogy mit csinálna másként, de érzi mi működik jól, és mi nem.

Tervezésnél megvizsgáljuk mindannapjaikat az ÉLMÉNYOTTHON közel 10 éve folyamatosan fejlesztett metodikája szerint. Az “Életvitel Felmérő” személyes kitöltésével kezdjük a tervezési folyamatot. Több mint 200 kérdés mentén térképezzük fel ügyfeleink szokásait, mindennapjait, és együtt határozzuk meg Életvitelük hangsúlyos elemeit. Az otthon ezekre a hangsúlyokra kínál megfelelő keretet. Ha nem teszi, úgy a ház akár díjat is nyerhet, tulajdonosai mégsem érzik majd magukénak. 80-100-150-200 millióért azért ez súlyos öngól.

A helyiséglista önmagában alkalmatlan személyre szabott otthon tervezéséhez. 10-15 helyiséget több tízezer féle képpen lehet elrendezni - ebből maximum 3-4 lehet olyan, ami Önnek optimális lehet évtizedekig. Amíg nem térképezzük fel életük mindennapjait a tervezés szerencsejáték.

Vajon hányan távoznának a MÜPA-ból elégedetten, ha az előadó a darabban szereplő hangokat véletlenszerűen játszaná le. Hiába lenne számszerűen az összes lejátszott hang pontosan egyező számú az eredeti darabbal, ha az összhatás káosz. Tervezésnél sincs ez másként.

Kit nyugtatna meg, hogy minden szükséges helyiség benne van a házban, csak rossz sorrendben... Engem biztosan nem!

Referenciák

Kérhetünk 50mp-et
5 kérdés megválaszolására?

Mekkora házat tervez építeni?

Milyen építési költséggel számol a kivitelezést illetően?

Kivel kivitelezné a házát?

Mikor szeretné elkezdeni az építkezést?

Szándékozik plusz 3-5M forintot beruházni energiatudatos gépészeti rendszerbe?


Köszönjük, hogy segített!