Előző
Következő

Karrier
Élményotthon Építész Csoport

"Ne gazdag akarj lenni, hanem értékes" /Albert Einstein/

Munkahely váltáson gondolkozol, netán pályakezdő vagy? Ha elolvasod ezt az oldalt, és érdekes számodra jelentkezz nálunk!

Gyerekkoromtól kezdve mindig építettem. Kártyából, fakockából, legoból, botokból, homokból, gyufaszálból, fából. Bármi került a kezeim közé nekiálltam építeni. Építettem és rajzoltam. Pályaválasztáskor ébredtem rá, hogy mindig is ezt csináltam - ideje magasabb szintre lépni :) A BME első féléve igazolta választásomat, és nem bántam meg azóta sem. Imádok tervezni, mindig magasabbra tenni a lécet, és megugrani.

Hasonló mentalitású kollégákat keresek most is. Olyan társakat, akik élvezik amikor dolgoznak, átéltek már FLOW élményt munka közben, akarnak fejlődni, akarnak élvonalban lenni a szakmájukban.

A gazdasági világválság elején kezdtem vállalkozásba. Rendkívül kemény volt az első három év (értsd döglődés), mivel az építész szakma iránti kereslet közel nullára csökkent az országban. Ma már semmire sem cserélném el ezt az időszakot. Nehéz volt, de rendkívül tanulságos is. Messze ki kellett lépnem a komfortzónámból, sokan feladták körülöttem, de én nem. Megérte!

Te tudod mik az erősségeid? Tudod hol vannak a teljesítőképességeid határai? Messze többre vagy képes, mint amit most magadról gondolsz! A kérdés, hogy van-e elképzelésed arról, hogyan élj a lehetőségeiddel.

Csapatunk folyamatos fejlődését céltudatos, szakmájukat szerető és a kihívásokat élvező kollégák bekapcsolódása tartja növekedésben és frissen.

Ha fentieket olvasva megmozdult benned valami érdemes elküldened Önéletrajzodat és Portfóliódat a kapcsolat@elmenyotthon.hu e-mail címre. Sőt, ha igazak rád az alábbiak, akkor kérem, hogy küld el:

Elvárt készségek és kompetenciák:

Kiknek a jelentkezését várjuk?

Nem kell minden felsorolt kvalitással rendelkezned, de legalább egy szükséges!

Lehet, hogy kollégák leszünk?

Bárhová kerülsz majd, hozd ki magadból a legjobbat, azzal mindenki jól jár :)

Üdvözlettel,
Eckhardt Tibor
okl. építészmérnök
ÉLMÉNYOTTHON ÉPÍTÉSZ CSOPORT - alapító

Referenciák

Kérhetünk 50mp-et
5 kérdés megválaszolására?

Mekkora házat tervez építeni?

Milyen építési költséggel számol a kivitelezést illetően?

Kivel kivitelezné a házát?

Mikor szeretné elkezdeni az építkezést?

Szándékozik plusz 3-5M forintot beruházni energiatudatos gépészeti rendszerbe?


Köszönjük, hogy segített!